Elektronisk dørlås

Invester i en elektronisk dørlås og slip nøglerne. Åbn hoveddøren med en kode, tag eller mobiltelefon. Aldrig mere skal du bekymre dig om at miste eller glemme dine nøgler. Køb en smart dørlås hos os og gør dit hjem til et smart hjem.

Hvorfor skal jeg have en digital smartlås?

Fordelene er mange, men den største fordel er, at du ikke behøver en nøgle for at åbne hoveddøren. Når du først har vænnet dig til ikke at skulle bære din husnøgle med dig, vil du aldrig vende tilbage. At låse sig ude er ikke en risiko med en elektronisk dørlås, kun der sparer du tusindvis.

En handyman eller rengøringsassistent, der kommer for at låse din dør op, koster mellem 1.500 og 2.500 SEK, og derudover skal du betale for en ny lås.

Alternativt, hvis du har en ven, der kommer forbi, kan du, hvis du vil give dem koden til at lukke sig ind. Det samme gælder dit barn eller naboerne, der skal vande blomsterne, mens du er i Norrland og vandrer i fjeldet. Ja, mulighederne er uendelige.

Installer selv dørlåsen

Du kan selv installere en digital elektronisk dørlås ved at sætte den på din eksisterende dør. Du udskifter blot låseknappen og låsehuset med din nye smarte dørlås. Tilslut derefter låsen til dit trådlæsende WIFI-netværk, og synkroniser til mobilappen. Derefter har vi opnået den hellige S trio, smart sikker og glat.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
  1. Dørlås med fingeraftryk og/eller kode
    Biometrisk dørlås med fingeraftryk eller kode.
    2.470 kr
    PÅ VEJ PÅ LAGER
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.