Das Keyboard DK4 EU, Ultimate Soft Taktil

Das Keyboard DK4 EU, Ultimate Soft Taktil

Das Keyboard DK4 EU, Ultimate Soft Taktil

Lev. Art.nr:

1.529 kr
✓ 2-4 dage
  • Endast 49kr frakt
  • 60 dagars öppet köp
  • Blixtsnabb leverans
  • Ingen fakturaavgift
Artikelnummer: DT2-DASKEY-8
Tillverkare: Das Keyboard

Das Keyboard 4 Ultimate - Mekanisk tastatur uden skilte på tasterne med Cherrys MX Brown switch, stor lydstyrkeknap, 2m kabel, USB, sort

Da Das Keyboard første gang lancerede et tastatur uden tegn på tasterne, skreg mange nørder af glæde. Nu næsten ti år senere lancerer de deres Das Keyboard 4 Ultimate i samme ånd, men denne gang med lidt mere finesse end blot et tastatur. Das Keyboard Ultimate 4 kommer udstyret med Cherrys velkendte MX Brown switch, der i modsætning til mange andre mekaniske switche har en lidt mere "blødere" klikkelyd. Dette tastatur har en europæisk Enter-tast, det vil sige den traditionelt større end den amerikanske variant.

Øverst til højre på tastaturet har du et lidt overdimensioneret lydstyrkehjul til at styre lydstyrken på din computer. Til venstre for dette hjul har du de sædvanlige multimedietaster som afspil/pause samt frem og tilbage, alternativt spring frem og tilbage en sang i afspilningslisten, og til sidst har du en knap til at sætte computeren i dvaletilstand.

På bagsiden af disse knapper er der også to USB 3.0-porte, hvilket betyder, at du har en lille USB-hub på dit tastatur, perfekt til dig med en computer, der ikke har for mange USB-porte. Das Keyboard 4 Ultimate understøtter også fuld n-key rollover, som populært er kendt som 100% anti-ghosting, det betyder, at uanset hvor mange taster du trykker på på samme tid, bliver alle kommandoer registreret!

Med i æsken får du en gummiliste til at hæve tastaturet i en behagelig vinkel til brug, denne gummiliste er fastgjort via magneter til undersiden af tastaturet. Men finessen stopper ikke der, denne gummistrimmel kan også bruges som lineal til at måle op til 400 mm eller 16 tommer! Tastaturet har et ekstra langt USB-kabel på to meter.

Mål (BxDxH): 450x173x21mm.

Farve Nul
Forbindelse 107-2-D1
IP-vurdering Nul
Sprog layout Nul
Antal nøgler Nul
Baggrundsbelysning Nul
Tastaturkontakt Nul
Specifikationer
Pris 1.529 kr
Fabrikant Das Keyboard
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Das Keyboard DK4 EU, Ultimate Soft Taktil
Din bedømmelse

Trygg-Ehandel

Handl sikkert og hurtigt hos Prylstaden.se med 60 dages åbent køb og hurtig levering på 1-3 hverdage. Vi overholder alle retningslinjer og krav i henhold til fjern- og aftaleret, men også for at have en sikker e-handel. Vores betingelser kontrolleres løbende, og vi træffer foranstaltninger for at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse hos os.

Garanti
Hos os får du altid mindst 1 års garanti på alle produkter.

Læs mere om vores retningslinjer for Sikker E-handel

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.